Είπαν για μας

Χρειαστήκαμε την πολύτιμη βοήθειά σας προκειμένου να απομακρύνουμε ένα μελίσσι που είχε εγκατασταθεί σε ένα σχεδόν απρόσιτο σημείο, μέσα στον εξωτερικό τοίχο της πολυκατοικίας μας. Οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες αποποιούνταν κάθε ευθύνη και δεν είχαν ιδέα πώς να μας κατευθύνουν. Δύο πολύ ικανοί μελισσοκόμοι του Συλλόγου σας προσέφεραν αφιλοκερδώς τη συμβολή τους. Το μελίσσι απομακρύνθηκε με επιτυχία χάρη στην επιδεξιότητα και την υπομονή των μελών σας. Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά. Χωρίς τη βοήθειά σας, δεν θα καταφέρναμε να πετύχουμε μια τόσο αίσια έκβαση για όλους. Με ευχές να συνεχίσετε το πολύτιμο έργο σας.

Ξ. Κ., Ιδιώτης

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αξιόλογη δουλειά που πραγματοποιήσατε το καλοκαίρι! Οι μέλισσες απομακρύνθηκαν από την πολυκατοικία μας, με ασφάλεια και έκτοτε δε μας ενόχλησαν ξανά!! Άψογη συνεργασία με όλους τους συναδέλφους σας. Αξιόλογοι, υπομονετικοί, και πάνω από όλα πρόθυμοι να αντεπεξέλθουν στην δύσκολη αυτή διαδικασία σε ύψος 15 μετρων!!! Ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση σας και σίγουρα θα σας ξανά προτιμήσουμε! 

Με εκτίμηση,

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας 

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την άμεση βοήθεια και την διάθεση σας να επιληφθείτε του προβλήματος.

Πλέον καλύφθηκαν και οι 2 τρύπες στο κτίριο και μεταφέρθηκαν οι μέλισσες σε κυψέλες. Χωρίς την συνδρομή σας, ακόμη θα προσπαθούσαμε να βρούμε αρμόδιους και τρόπους λύσης.

Εγώ και ο σύζυγος μου σας είμαστε ευγνώμονες για όλες τις ενέργειες σας. Να είστε καλά και να προσφέρετε τις πολύτιμες υπηρεσίες σας σε όσους τις χρειάζονται.

Με εκτίμηση, 

Μ. Μ, Ιδιώτης

Τον περασμένο Απρίλιο ανακαλύψαμε ένα μελίσσι στην καμινάδα του σπιτιού μας. Μη γνωρίζοντας που να απευθυνθούμε επικοινωνήσαμε με την Πυροσβεστική, και αυτοί με την σειρά τους μας έδωσαν τα στοιχεία του Συλλόγου Μελισσοκόμων Αττικής. Επικοινώνησα μαζί σας και ήρθατε την ίδια μέρα στο σπίτι μας ... περισυλλέξατε το μελίσσι με ασφάλεια, χωρίς τη χρήση φαρμάκων και χημικών. Μας ενημερώσατε και μας δώσατε συμβουλές. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια σας να απομακρύνουμε τις μέλισσες χωρίς να τις βλάψουμε, για την υπομονή, τον επαγγελματισμό και τις πολύτιμες συμβουλές σας.

Λ.Κ., Ιδιώτης

Τρεις φωλιές μελισσών εντοπίστηκαν στο Θεμιστόκλειo Στάδιο και άμεσα κινητοποιηθήκαμε για να γίνει η αφαίρεση τους, για την προστασία των αθλουμένων αλλά και για την μεταφορά τους με ασφάλεια στον φυσικό τους χώρο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Σύλλογο Μελισσοκόμων Αττικής για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας


ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (ΟΠΑΝ) ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Χρειαστήκαμε τη βοήθεια του Συλλόγου την άνοιξη, όταν ένα ολόκληρο κοπάδι μελισσών μετανάστευσε στην καμινάδα της πολυκατοικίας μας και αποπροσανατολισμένες μέλισσες έμπαιναν μέσα στα διαμερίσματα μας. Ενώ προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και με άλλους φορείς, ο συγκεκριμένος Σύλλογος ήταν ο μόνος που ήρθε και έκανε αυτοψία αυθημερόν και την αμέσως επόμενη ημέρα ήρθε αφιλοκερδώς με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με αίσθημα ευθύνης, τόσο ως προς τη διάσωση των μελισσών, αλλά και τη δική μας ασφάλεια, και πήρε το κοπάδι. Ένα μεγάλο μπράβο για το έργο τους και την αγάπη για αυτό που κάνουν, αλλά και για την ανθρωπιά τους! Συνιστώ τον σύλλογο ανεπιφύλακτα!

Ρ.Α., Ιδιώτης

Είπαν για μας

Η οικογένεια Β. Μ. ευχαριστεί την ομάδα του Συλλόγου Μελισσοκόμων Αττικής για τη διάσωση σμήνους μελισσών, που εισήλθε στην οικία από καμινάδα τζακιού ψηλής κεραμοσκεπής. Η επιχείρηση εστέφθη με επιτυχία, χάριν της ευαισθησίας τους, την οποία οφείλουμε να έχουμε όλοι μας.

Β. Μ., Ιδιώτης

Συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας για την απομάκρυνση μιας φωλιάς μελισσών από το σχολείο μας. Σας ευχαριστούμε για το έργο και τη συνέπειά σας.

4ο Δημοτικό Σχολείο ΚαλλιθέαςΌλοι μας οφείλουμε να σώσουμε τις μέλισσες! Εκτελείτε σπουδαίο έργο! Συγχαρητήρια!

Α. Β., Ιδιώτης

Ευχαριστούμε πολύ για τη θετική παρέμβαση και την αποκομιδή των μελισσών από τον χώρο μας χωρίς κίνδυνο για τα συμπαθή έντομα - πηγή ζωής για τον πλανήτη. Επαγγελματική δουλειά με γνώση του αντικειμένου, εμπειρία και αγάπη για το περιβάλλον!! Ο πλανήτης μας θέλει όλους ευαισθητοποιημένους!

Τις καλύτερες ευχές μας και συνεχίστε το πολύ ωφέλιμο και όμορφο έργο σας!!!

Δ. Κ., Ιδιώτης