ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ 6/2021


Ο Σύλλογος Μελισσοκόμων Αττικής θα υλοποιήσει τριήμερο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων μελισσοκόμων με τηλεκατάρτιση, στο πλαίσιο της δράσης 3.1 «Ταχύρρυθμες εκπαιδεύσεις μελισσοκόμων του προγράμματος για τη βελτίωση των γενικών συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για το έτος 2021 με τηλεκατάρτιση, σε εφαρμογή του Καν. (ΕΕ), αριθ. 1308/2013».

Ημερομηνίες υλοποίησης: 03, 04 και 07 Ιουνίου 2021

Για τη συμμετοχή του, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση melissokomoi@gmail.com, συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες:

  • Αίτηση συμμετοχής (ως το παρακάτω 1ο υπόδειγμα)
  • Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι α) επιθυμεί να συμμετάσχει σε Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης β) διαθέτει: μοναδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και πρόσβαση στο διαδίκτυο, γ) ειδοποιήθηκε και ενημερώθηκε για τις υποχρεώσεις του έναντι του Προγράμματος Τηλεκατάρτισης του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ. (ως το παρακάτω 2ο υπόδειγμα)

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από μελισσοκόμους έως την Τρίτη 01 Ιουνίου 2021.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με πρώτο κριτήριο την ιδιότητα μέλους του Συλλόγου και δεύτερο τη χρονική σειρά υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6977675384 (Πρόεδρος κα Μαρία Κοκκίνου).



ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 03 Ιουνίου 2021

16:00 - 21:00 Μέθοδοι εντατικής εκμετάλλευσης μελισσοσμηνών

Ε. Αλυσσανδράκης, Επίκουρος Καθηγητής Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων Τμήμα Γεωπονίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Παρασκευή 04 Ιουνίου 2021

16:00 - 21:00 Εθνική και κοινοτική νομοθεσία - Πρόγραμμα βελτίωσης παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας, άμεση προμήθεια μικρών ποσοτήτων μελιού από τον παραγωγό στον καταναλωτή

Α. Μπέκας, Τεχν. Γεωπονίας, Π. Ε. Αν. Αττικής, Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής , Υποψήφιος Διδάκτορας

Δευτέρα 07 Ιουνίου 2021

16:00 - 21:00 Βιολογική μελισσοκομία (όροι και προϋποθέσεις) & Πιστοποίηση μελισσοκομικών προϊόντων (ΠΟΠ, ΠΓΕ)

Ε. Αλυσσανδράκης, Επίκουρος Καθηγητής Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων Τμήμα Γεωπονίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο